Annons
Branschaktuellt Lön

Branschaktuellt: Svenska Amesto vinnare i internationell tävling

Amesto Accounthouse AB vann priset som Highly Recommended i kategorin In-country Payroll Provider of the Year vid Global Payroll Award som arrangerades i London i maj i år.
Text: Tina Sjöström
Annons

Anette Ullén startade Amesto  Accounthouse för fem år sedan och redan från början var strategin att leverera högsta möjliga kvalitet. Ett tydligt kvitto på att de också lyckats är vinsten vid Global Payroll Award.

– Vi skickade in vårt intresse till tre olika kategorier i tävlingen och blev nominerade i samtliga, berättar Anette Ullén. Att vi blev utvalda tror jag bland annat beror på att vi jobbar löpande med effektivisering och kostnadsbesparingar åt våra kunder. Våra ledord är hög kvalitet, hög kompetens och bra kommunikation. Vi ska inte vara störst, vi ska vara bäst – kvalitet är det som genomsyrar hela verksamheten.

Vad avgjorde att ni vann tror du?
– Vår höga kundnöjdhet och att personalen har en mycket gedigen kompentens. Vi har bara seniora lönekonsulter med minst sju års erfarenhet i yrket.

Hur var konkurrensen?
– Hög! Vi var det enda nordiska bolaget som vann ett pris. Många av de andra nominerade var globala företag med flera hundra anställda så det känns väldigt ärofyllt att vara en av pristagarna.

Vad betyder det här för er fortsatta verksamhet?
– Det här är ett fantastiskt kvitto på att den strategi jag valde från början var helt rätt. Vi som jobbar här har tillsammans förverkligat våra mål och vi känner stor stolthet över oss själva och bolaget. Vi har också sett en ökad kundförfrågan de senaste månaderna. Det här har verkligen stärkt vårt varumärke!

Aktuella artiklar
Annons
Annons
Annons
Annons