Arbetar vid: Addea Outsourcing, Malmö.

År i yrket: 9.

Auktoriserad Lönekonsult: ”2020, det var givet att jag skulle auktorisera mig. Jag var studerandemedlem när jag pluggade till lönekonsult på en YH-utbildning.”

Arbetar med: ”Som gruppchef jobbar jag med försäljning, kundvård och uppföljning hos våra kunder. Det tar ungefär halva min tid. Jag jobbar också operativt med lön och gillar verkligen den mixen.”

En bra dag på jobbet: ”Det är en onsdag, för då äter vi frukost tillsammans på jobbet. Vi är ett så himla bra gäng och det roligaste är när alla är på kontoret. En bra dag har vi stängt lönerna och kan fira med ´bankfilsbubbel´. Men en kopp kaffe och ett trevligt möte med en kund gör också en dag bra. Och vi har många trevliga kunder, så många koppar kaffe kan det bli.”

Kundprofiler: ”Vår minsta lönekund har fem anställda och den största cirka 300. Vi har en blandning av redovisningskunder och lönekunder. Många finns inom IT/telekom/tech, lager och e-handel, samt några inom bygg. Det är en blandad kundstock, så att vi sprider riskerna.”

Det gör jag inte om: ”Jag vill inte jobba på en stor byrå igen. Jag trivs bäst med de personliga möten som blir på den mindre byrån, både de mellan oss kollegor och de med våra kunder.”

Så var mitt 2022: ”Väldigt intensivt. Jag kom tillbaka hit efter att ha varit borta ett tag och kom verkligen direkt in i hetluften. Jag fick rekrytera en ny medarbetare för att få lite avlastning.”

Ser fram emot 2023: ”Att landa alla nya affärer och etablera bra relationer med våra nyare kunder. Sedan kommer en kollega jag känner väl tillbaka från föräldraledighet och går in i vår lönegrupp, det blir spännande och ett viktigt tillskott för oss.”

 

Vill du delta på Srf dagen den 15 mars? Eventet är fullbokat på plats, men du kan delta på distans (sista anmälningsdag 14 mars). Du bokar dig till Srf dagen på distans här >>