Annons
Branschaktuellt

Nominerade till Årets Srf Auktoriserade Verksamhet 2022: Azets Insights AB

June Mejlgaard Jensen, vd för Azets Insights AB, kan se tillbaka på ett mycket framgångsrikt 2022. Kan hon, och medarbetarna, även glädjas åt att bli Årets Srf Auktoriserade Verksamhet? Det avslöjas på Srf dagen den 15 mars.
Text: Håkan Edvardsson
Annons

Det gör att kunderna gillar oss: ”Kunderna gillar oss för att vi har väldigt duktiga medarbetare med både bred och djup kompetens inom ekonomi, lön och HR och vi kan erbjuda en massa olika tjänster som gör oss till en ´one-stop shop´. Nordiska kunder gillar oss för att de kan få hjälp överallt där de är etablerade. Dessutom är vi så stora och arbetar på ett sådant sätt med nearshoring och automation att vi kan erbjuda kostnadseffektiva lösningar samtidigt som vi utvecklar våra kunders ekonomi- och löneavdelningar till att bli ännu bättre.”

Så var 2022: ”2022 var ett riktigt framgångsår för oss med hög tillväxt och lönsamhet och med ett rekordstort medarbetarengagemang. Dessutom kunde vi välkomna många nya kunder och lägga pandemin bakom oss.”

Så får vi ett bra 2023: ”Vi fortsätter som vi har börjat – med högt engagemang och många aktiviteter där vi fokuserar på att erbjuda våra kunder ännu bättre service och där vi fortsätter att attrahera de bästa medarbetarna. Många företag söker sig till oss i kärva ekonomiska tider och då är det bra att vi kan erbjuda kostnadseffektiva lösningar, rådgivning och interimstjänster. Vi vill vara den flexibla partnern som ger ett långsiktigt värdeskapande samarbete.”

 

Vill du delta på Srf dagen den 15 mars? Eventet är fullbokat på plats, men du kan delta på distans (sista anmälningsdag 14 mars). Du bokar dig till Srf dagen på distans här >>

– Många företag söker sig till oss i kärva ekonomiska tider och då är det bra att vi kan erbjuda kostnadseffektiva lösningar, rådgivning och interimstjänster, säger June Mejlgaard Jensen.

Ägare: Hg Capital.

Grundat: Blev Azets 2016, innan dess tillhörde man Visma under namnet Visma Services.

Antal anställda: 300 i Sverige och 7 500 totalt.

Omsättning: Cirka 370 miljoner kronor i Sverige.

Antal kunder: Cirka 1 500.

Verksamhet: Outsourcing, rådgivning och interimstjänster inom ekonomi, lön och HR.

Specialitet: ”Vi lyckas hjälpa både väldigt små och väldigt stora bolag. Vi är riktigt stolta över den unika bredden av kunder och de häftiga varumärkena som finns i vår portfölj.”

www.azets.se

Aktuella artiklar
Annons