Det gör att kunderna gillar oss: ”Kunderna gillar oss för att vi har väldigt duktiga medarbetare med både bred och djup kompetens inom ekonomi, lön och HR och vi kan erbjuda en massa olika tjänster som gör oss till en ´one-stop shop´. Nordiska kunder gillar oss för att de kan få hjälp överallt där de är etablerade. Dessutom är vi så stora och arbetar på ett sådant sätt med nearshoring och automation att vi kan erbjuda kostnadseffektiva lösningar samtidigt som vi utvecklar våra kunders ekonomi- och löneavdelningar till att bli ännu bättre.”

Så var 2022: ”2022 var ett riktigt framgångsår för oss med hög tillväxt och lönsamhet och med ett rekordstort medarbetarengagemang. Dessutom kunde vi välkomna många nya kunder och lägga pandemin bakom oss.”

Så får vi ett bra 2023: ”Vi fortsätter som vi har börjat – med högt engagemang och många aktiviteter där vi fokuserar på att erbjuda våra kunder ännu bättre service och där vi fortsätter att attrahera de bästa medarbetarna. Många företag söker sig till oss i kärva ekonomiska tider och då är det bra att vi kan erbjuda kostnadseffektiva lösningar, rådgivning och interimstjänster. Vi vill vara den flexibla partnern som ger ett långsiktigt värdeskapande samarbete.”

 

Vill du delta på Srf dagen den 15 mars? Eventet är fullbokat på plats, men du kan delta på distans (sista anmälningsdag 14 mars). Du bokar dig till Srf dagen på distans här >>