Fullsatt till sista plats, trångt och gemytligt, en härligt surrig stämning. Så kan kvällens kongressmiddag sammanfattas. Flerrättersmenyn bestod av många ljuvliga smaker – friterad pilgrimsmussla, prästostpaj, och lavendelpannacotta för att nämna ett urval. Att sedan bli serverad av kvällens stjärnor blev ytterligare en dimension till upplevelsen.

En av kvällens höjdpunkter var prisutdelningen till Årets Auktoriserade Redovisningskonsult, Årets Auktoriserade Lönekonsult och nyheten Årets auktoriserade byrå. Först upp på scenen var de nominerade i kategorin lönekonsult; Annette Bohlin, Helena Roos och Katarzyna Kaniecka. Den sistnämnda stod till slut som vinnare.


Katarzyna Kaniecka

– Jag är jättestolt, det här är en bekräftelse på att jag valt rätt i mitt yrkesval, sa Katarzyna Kaniecka. Jag jobbade först som redovisningskonsult med löneuppdrag, sedan valde jag att auktorisera mig inom lön. Det är jag glad för idag.

Nominerade till Årets Auktoriserade Redovisningskonsult var Birgitta Schyllert, Linda Gerdin och Sebastian Guevara. Vinnare blev Linda Gerdin, som tyvärr inte kunde närvara eftersom hon nyligen fött barn.

Årets Auktoriserade byrå, ett helt nyinstiftat pris, gick i år till Diem Ekonomibyrå i Enköping, som drivs av Inger Torstensson, Elisabeth Ohlström och Karin Haeger.


Diem Ekonomibyrå

– Det här var hel oväntat, vi vill skicka ett stort grattis till vår personal. Det är tack vare dem som vi står här idag, sa de tre glada delägarna.

Kvällen fortsatte med sprakande shownummer där artisterna verkligen visade upp sin begåvning i sång och dans. Vilka duktiga stjärnor, tillika serveringspersonal! Som sig bör öppnades dansgolvet efter middagen, och som vanligt var trängseln stor när alla med spring i benen svängde loss till dagens och gårdagens discotoner.