Annons
Deklaration Lön Redovisning

2015 års viktigaste mötesdatum!

Den 6-8 oktober genomförs årets viktigaste branschdagar – SRF Kongressdagar 2015.
Text: Petra Lagnehag Zars

Årets upplaga inleds den 6 oktober med ett inspirerande SRF Ekonomi & Löneforum på Stockholm City Conference Center mitt i centrala Stockholm. Där upprepar vi 2014 års lyckade satsning med parallella seminarier inom redovisning och lön. Maximerad nytta för dig som är verksam i redovisnings- och lönebranschen! Den 7-8 oktober fortsätter vi på Kistamässan, under samma tak som branschens största mässa – Ekonomi & Företag. Där genomförs våra årliga kongressförhandlingar, mässaktiviteter med branschens ledande leverantörer, intressanta seminarier, mässmingel och årets upplaga av SRF Byråledarkonferens. Detta toppas med vår populära kongressmiddag den 7 oktober.

Responsen vi fick efter föregående års kongressdagar visade på mycket nöjda deltagare. Vår nysatsning SRF Ekonomi & Löneforum blev mycket uppskattat liksom SRF Byråledarkonferens som återuppstod i ny tappning. Detta har gett oss mersmak och energi att utveckla koncepten vidare till 2015 års kongressdagar, säger Fredrik Dahlberg, förbundsdirektör vid SRF

SRF samlade drygt 500 unika deltagare under tre väl genomförda kongressdagar 2014. Fler och fler upptäcker nyttan och kvaliteten på våra aktiviteter och merparten av besökarna är intresserade och engagerade medlemmar. Mässan Ekonomi & Företag hade totalt över 3000 besökare.

Det är väldigt roligt att träffa så många medlemmar vid våra aktiviteter och se så många glada och inspirerade konsulter under dessa tre branschdagar, säger Mikael Carlson som är branschansvarig redovisning SRF.

Löneaktiviteterna var både välbesökta och mycket uppskattade, trots att SRF Lön är en relativt ny aktör. Det är glädjande att vi får sådan respons, avslutar Zennie Sjölund, branschansvarig lön SRF.

Vik den 6-8 oktober i din kalender redan nu och håll utkik. Mer information kommer så snart aktiviteterna under SRF Kongressdagar 2015 börjar ta form. Årets tema kommer att vara teknikutvecklingen och den nya konsultrollen. Hur arbetar vi i framtiden och hur behåller vi vår position som de bästa konsulterna på framtidens marknad? Det gäller att hänga med i denna utveckling eftersom den kommer att påverka oss i allra högsta grad!

 

Aktuella artiklar
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons