Nomineringar kan göras till 31 december 2022. Priserna delas ut på Srf dagen 15 mars 2023 under stor pompa och ståt. Förutom äran får de som tar hem utmärkelserna också marknadsföra sig som vinnare under kommande år.

– Den möjligheten brukar vinnarna verkligen dra nytta av, vilket gläder oss. Bra förebilder förtjänar att synas, de är bra exempel för andra att följa och bidrar till att stärka branschen. Vinnarna brukar dessutom bli mycket uppmärksammade både i och utanför branschen. Det är alltid värdefullt, konstaterar Petra Lagnehag Zars.

Redovisning och lön

Medlemmar, anställda på Srf byråer/företag, byråernas kunder eller andra i branschen kan nominera till Årets Lönekonsult och/eller Årets Redovisningskonsult. Det sker enkelt via ett formulär på Srf konsulternas hemsida, se länk nedan.

– Den man nominerar kan till exempel vara någon som förtjänar att lyftas fram som en bra förebild för yrkeskåren, som arbetar aktivt för branschens utveckling eller på annat sätt gör något extra för yrkesrollen, berättar Petra Lagnehag Zars.

Årets Verksamhet

Utmärkelsen Årets Srf Auktoriserade Verksamhet går till en byrå, ett företag eller en avdelning som har minst en Auktoriserad Redovisningskonsult eller en Auktoriserad Lönekonsult på var femte anställd.

Till denna utmärkelse är det verksamheterna själva som ansöker. Även här är det viktigt att man är ett föredöme för andra i branschen. Ni ansöker enkelt genom ett formulär på Srf konsulternas hemsida.

– Momentet där vinnarna av våra utmärkelser koras brukar vara en av höjdpunkter under Srf dagen, och kommer att bli det även 2023. Även bland oss som jobbar med detta hos Srf konsulterna är nomineringarna och utmärkelserna en höjdpunkt på året, avslutar Petra Lagnehag Zars.

Nominera mera!

Nominera Årets Redovisningskonsult och Årets Lönekonsult 2022 >>

Ansök till Årets Verksamhet 2022 >>