Annons
Branschaktuellt Lön Rådgivning Redovisning

Fullbokat vid Srf Fokus webinar – Det nya normala

Under fredagsmorgonen sände Srf konsulterna ett nytt avsnitt av den populära webinarserien Srf Fokus, denna gång på temat ”Det nya normala”.
Text: Petra Lagnehag Zars
Annons

Webinaret handlade om kundrelationen i en digital tid. Caroline Fjellman, Srf Auktoriserad Lönekonsult som driver lönebyrån Seleri AB i Karlstad, berättade och gav tips på hur de gjort, hur de tänkt och vad du som jobbar i branschen kan göra för att hålla kontakten med kunden via de digitala möjligheter som finns tillgängliga idag.

Våga prova och börja med dig själv. Fundera på vilket av det egna arbetet du själv helst skulle vilja slippa och börja med att digitalisera det, tipsar Caroline.

Lali Börjesson, branschansvarig redovisning hos Srf konsulterna, tog deltagarna med på en tänkvärd genomgång kring hur man bör arbeta med sina kunder utifrån årsavstämningar som skapar möjlighet att följa upp Rex/SALK, uppdragsavtalet, hur kunden tänker kring sitt företagande framåt och hur du som konsult kan bistå i kundföretagets utveckling. Du som konsult besitter viktig kunskap som dina kunder behöver, så det är viktigt berätta hur och vad du kan hjälpa till med.

Det är viktigt att våga utmana, prova nytt, se till att vara närmare kunden än någonsin idag, ta dig tid, uppmanar Lali alla verksamma i branschen, och understryker också vikten av att förändra sin affärsmodell och ta betalt via fast pris.

Zennie Sjölund, branschansvarig Lön hos Srf konsulterna, var webinarets moderator och sidekick denna dag. Frågor som kom in från deltagarna som satt hemma vid sina skärmar lyfte Zennie upp på olika sätt under webinaret och föreläsarna fick möjlighet att ge sina svar.

Det som är viktigt att tänka på i dessa tider är att bakom all teknik finns människor och det är otroligt viktigt att vi värnar om de relationerna, avslutade Zennie Sjölund detta mycket intressanta webinar.

Coronarelaterade frågor hänvisas till Srf konsulternas coronasida som du hittar på srfkonsult.se

Webinaret kommer att finnas tillgängligt att se i efterhand när du loggar in på Mina sidor från och med den 15 december. Håll utkik!

Aktuella artiklar
Annons