Annons
Annons

Nominerade till Årets Srf Auktoriserade Verksamhet 2022: Salario Löneexperter AB, Göteborg.

Ulrika Frantsi, vd, delägare och Auktoriserad Lönekonsult, förklarar kortfattat vad som ligger bakom Salarios framgångar och extremt starka tillväxt. På Srf dagen den 15 mars tillkännages vinnaren av Årets Auktoriserade Verksamhet 2022 under stor pompa och ståt.

Därför gillar kunderna oss: ”Vi jobbar kundanpassat, efter kundernas behov och är väldigt serviceinriktade. Alla är seniora, Auktoriserade Lönekonsulter vilket ger en bred kompentens bland medarbetarna. Ska man ta betalt för kompetens måste den vara hög, upprätthållas och göras synlig. Det får man med auktorisationen. Vi har jobbat mycket som underkonsulter men får nu in allt fler företag som är kunder direkt hos oss.”

Så var 2022: ”Fantastiskt! Vi växte från 5 till 12 personer, fick nya uppdrag och flyttade till nya lokaler. En konsult nominerades till årets lönekonsult av Qbis och vi vann deras pris som årets byrå.

Så får vi ett bra 2023: ”Genom att fortsätta växa, med fler uppdrag och kollegor. I januari vann vi ett nytt, stort kontrakt och en ny tjej har redan börjat hos oss. I augusti är vi 16 stycken.”

Det misstaget gör vi inte om: ”I början var vi för optimistiska när vi räknade på uppdrag. Vi gick back på några kunder i starten, bland annat på grund av att uppsättningarna tog längre tid än planerat. Men samtidigt vill man ju komma igång snabbt och få kunder att jobba med.”

 

Vill du delta på Srf dagen den 15 mars? Eventet är fullbokat på plats, men du kan delta på distans (sista anmälningsdag 14 mars). Du bokar dig till Srf dagen på distans här >>

– Vi fortsätter växa i takt med våra uppdrag, och vågar satsa framåt. Som man säger: Man måste våga misslyckas för att lyckas, säger Ulrika Frantsi, vd, delägare och Auktoriserad Lönekonsult vid Salario Löneexperter i Göteborg.

Ägare: Ulrika Frantsi, Marie Augustsson, Jan-Erik Nilsson

Grundat: 28 april 2021.

Antal anställda: 13

Omsättning: Brutet. Prognos 2022/2023: 16 miljoner.

Antal kunder: Ett 40-tal, den största har 1 200 anställda den minsta 2.

Verksamhet: Löneoutsourcing, HR och ekonomi.

Specialitet: Extremt bred systemkompetens. Certifierade i de system man jobbar med.

www.salariolon.se

Håkan Edvardsson
Webbredaktör och journalist
Annons
Annons
Månadens Mest Lästa
Annons