Annons
Branschaktuellt Lön Redovisning

Nu kan du boka din plats till Årets Srf Branschdagar!

Nu kan du boka din plats till Srf Branschdagar – höstens största branschträff för verksamma inom redovisning, lön och rådgivning! Evenemanget äger rum den 25–26 september på Kistamässan och innehåller ett fullspäckat program med inspirerande föreläsningar, workshops och nätverksmöjligheter.
Text: Therese Slettengren
Annons

Byråledarkonferens och inspirationsföreläsningar

Under dessa två dagar får du inte bara chansen att påverka framtidens bransch genom att rösta på kongressen. Du får också möjlighet att delta på Byråledarkonferensen som är helt ny för i år. Denna har fokus på AI och dess påverkan på redovisning och lönehantering. AI-experten Fredrik Löfgren kommer att dela med sig av insikter och konkreta tips för att ge din byrå ett digitalt försprång. Dessutom hålls inspirerande föreläsningar av kända profiler som Anders Borg och Anna Rosling Rönnlund från Gapminder. Srf konsulterna bjuder också in till ett intressant löneseminarium av med vår löneexpert, Caroline Giannias Kaib

Våra medarbetare fördjupar sig i karriär och auktorisation

Du får också möjlighet att fördjupa dig i karriärmöjligheter inom redovisning och lön genom presentationer av Caroline Giannias Kaib och Camilla Boije, som kommer att belysa vikten av auktorisation och hur det stärker ditt varumärke och fungerar som kvalitetssäkring för företagsledningen.

Magisk Partymiddag

En av höjdpunkterna är vår magiska Kongressmiddag, som vi i år lyckats landa på Tyrol med musikalupplevelsen Mamma Mia The Party. En helkväll där du tillsammans med andra glada branschkollegor får njuta av en äkta grekisk afton på 70-talstema inramad med fantastisk musik, dans, mat och dryck.

Anmäld dig idag!

Missa inte chansen att vara en del av detta inspirerande och kunskapsrika evenemang! Anmäl dig idag och säkra din plats på höstens mest inspirerande branschträff.

Läs mer och anmäl dig här!

Aktuella artiklar
Annons