Annons
Branschaktuellt Lön Redovisning

Ny medlemsförmån: Leasa din AI-säljrobot

Genom ett samarbete med franska teknikstartupföretaget Poisson d´Avril kan Srf konsulterna erbjuda ett mycket förmånligt leasingupplägg som ger medlemmarna tillgång till den senaste AI-tekniken för säljstöd.
Text: Håkan Edvardsson Foto: Poisson d´Avril

– Det är en liten robot som sköter säljsamtal och, mer eller mindre, läser kundernas tankar. Man får bara vara noga med inställningarna, betonar Karolina Gunnarsson vid Srf konsulternas marknadsavdelning.

Roboten är en plug and play-enhet. Det betyder att det bara är att sätta i kontakten, slå på roboten och börja prata lite med den. Då kan den sedan kopiera din röst i kundsamtalen.

– Tipset är att prata om allt från senaste loppet i V75, via filosofen René Descartes, till dagens lunch. Utifrån det kan roboten räkna ut, triangulera, hur mycket av varje tänkbart ämne säljsamtalen från er byrå bör innehålla för optimera CTA, call to action, ROI, return on investment och minimera CAC, customer acquisition cost, konstaterar Karolina Gunnarsson.

Roboten ringer

När du pratat ungefär 16 minuter med roboten ber du den helt enkelt ringa kunden. Uppge bolag och kontaktperson. Numret kan den redan. Eller så slumpringer den helt enkelt tills den hittar rätt.

– Med den funktionen kan byrån få helt nya kunder, inom sektorer man inte trodde fanns. Under testet vi gjorde första mars landade en byrå i Bångbro till exempel Gris-och Skridskoföreningens löpande redovisning och bokföring. Den affären såg de inte komma, och den byrån har redan investerat i en robot till, intygar Petra Lagnehag Zars, Chef Medlem & Marknad.

Attention!

För att få ut maximalt av sin enhet rekommenderas byråerna, som sagt, att ställa in robotens filterfunktioner. Det görs via dess app-app-app (franska för se upp med) som finns där appar finns.

– Srf konsulterna vill alltid ge medlemmarna konkurrensfördelar. Just säljprocessen kan alltid förbättras. Nu finns tekniken som tar hand om allt det jobbiga, och då ska vi självklart göra den tillgänglig för våra medlemmar, avslutar Petra Lagnehag Zars.

Roboten som specialdesignats för Srf konsulternas medlemmar har även en faxfunktion. Med rätt tillbehör kan den dessutom skanna av alla papper i pärmarna i pärmsnurran och lägga på valfritt moln. Och vice versa.
Det kanske heter ai, men det ska inte göra ont att använda. Detta är en skön lösning. Med roboten från Poisson d´Avril tar vi steget in en ny fas av vår medlemsservice, säger Karolina Gunnarsson vid Srf konsulternas marknadsavdelning.

Poisson d´Avril-roboten/ Srf konsulterna

Baserad på embedded deep learning.

Byggd enligt cobot-principerna.

Cobot= kolloborativ robot.

XML-RPC communication, Python/C++.

Basdata: Jean Jay Supercomputer, 36,85 petaflops/sek

Vikt: 5,4 kilo.

Radie: 245 mm.

Leasas i 6 eller 12 månader.

Kan enbart tecknas i dag, 1/4 2024.

Villkor och detaljer: karolina.gunnarsson@srfkonsult.se

Aktuella artiklar
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons