Annons
Branschaktuellt Lön Redovisning

Spänning inför årets utmärkelser på Srf dagen 2024

För nionde året i rad riktas strålkastarljuset mot förebilder inom branschen när Srf konsulterna avslöjar de nominerade finalisterna till Årets Srf Auktoriserade Redovisningskonsult, Årets Srf Auktoriserade Lönekonsult, och Årets Srf Auktoriserade Verksamhet 2023.
Text: Therese Slettengren

I juryn satt Srf konsulternas auktorisationsråd, ledning, samt följande representanter från näringslivet; Petra Örjengren, Företagarna, Peter Thörn, Småföretagarna och Martin Hammarström, Revisionsvärlden. Juryn har under hela processen arbetat utifrån anonymiserad dokumentation av nominerade kandidater och vi kan nu presentera de kandidater som gått till final. 

– Även i år har vi haft många fina kandidater att välja bland, så det har varit en utmaning för juryn för att besluta vilka som ska gå till final. Liksom tidigare år har juryn tittat på hur konsulter och verksamheter resonerar kring den egna yrkesrollen, ledarskap, kompetensutveckling samt hur de gör avtryck, inspirerar och arbetar framåt med förändring, innovation och utveckling. De som gått till slutnomineringen är verkligt fina förebilder för branschen, säger Petra Lagnehag Zars, sammankallande för juryarbetet och chef för Medlem & Marknad på Srf konsulterna. 

Vinnarna koras på Srf dagen  

Vinnarna kommer att presenteras på Srf dagen, som går av stapeln på Space Arena i centrala Stockholm den 20 mars. 

– Utmärkelseceremonin är en viktig del i programmet under Srf dagen, då vi också får ta del av många intressanta föreläsningar och panelsamtal, träffa några av branschens ledande leverantörer och delta på vårens stora branschmingel, säger Petra Lagnehag Zars.  

De nominerade finalisterna är:

Nominerade till Årets Srf Auktoriserade Lönekonsult

Dairi Nurmik på Klara Consulting i Sverige AB

Josefin Svensson på Administrationsbyrån Josefin

Madeleine Isaksson på Azets Insight AB

 

Nominerade till Årets Srf Auktoriserade Redovisningskonsult

Sandra Böhmfeld, Actricia Ekonomibyrå AB

Sandra Nilsson, SYDREV Revision & Redovisning AB

Per Sandén, 8082 Ekonomi AB

 

Nominerade till Årets Srf Auktoriserade Verksamhet

Azets Insight AB

8082 Ekonomi AB

Amesto AccountHouse AB

 

Stort grattis till alla finalister!

Här kan du läsa mer om Srf dagen och göra din anmälan >>

Aktuella artiklar
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons