Annons
Branschaktuellt Lön Redovisning

Vi kör årets viktigaste branschträff!

Årets viktigaste branschträff för dig inom lön, redovisning och rådgivning, Srf dagen 23:e februari, blir ett hybridevent.
Annons

– Deltagarna väljer mellan att vara på plats i Stockholm eller att delta via länk. Orsaken är självfallet pandemiläget, varför vi vill genomföra eventet på ett ansvarsfullt sätt. Oavsett form väntar en superintressant, lärande och inspirerande dag, säger Förbundsdirektör Roland Sigbladh som också är moderator under dagen.

Deltagarna som på plats kan lyssna på förre finansminister Anders Borg, psykologen och föreläsaren Anna Bennich, Jan Olsson från Polisen, Srf konsulternas egna experter, med flera, begränsas genom rådande restriktioner. Men Srf konsulterna har nu beslutat att genomföra eventet, som många är anmälda till. Roland Sigbladh utvecklar:

– Intresset för Srf dagen är väldigt stort, vi har uppenbarligen satt samman ett mycket lockande program, vilket givetvis glädjer oss. Under dagen delas dessutom branschens finaste priser ut: Årets Auktoriserade Redovisningskonsult, Årets Auktoriserade Lönekonsult, Årets byrå/verksamhet.

Vaccinbevis och direktsändning

Platsen för eventet är Clarion Hotel Sign i Stockholm. För deltagare på plats krävs giltigt vaccinationsbevis och legitimation. De platserna är slut i skrivande stund. Vid eventuella återbud, eller förändrade restriktioner som tillåter fler besökare i lokalen, finns biljetter tillgängliga via länken nedan.

Genom att ett produktionsbolag tas in för att säkra sändningskvaliteten får även deltagarna på distans möjlighet att följa allt som händer i detalj.

Priset är detsamma för deltagande på plats och via nätet. För de på plats ingår fika på förmiddagen och eftermiddagen samt lunch. Att priset är detsamma för de som deltar via länk förklaras av merkostnaden som orsakas av produktionskostnaden för direktsändningen.

Ger aktualitetstimmar

– Förutom kunskaper och inspiration ger Srf dagen aktualitetstimmar för Auktoriserade Lönekonsulter och Auktoriserade Redovisningskonsulter, det visar också hur ”tungt” innehåll dagen har, säger Roland Sigbladh och avslutar:

– Vi hälsar alla hjärtligt välkomna och ser fram emot vad som helt säker blir en mycket givande dag, oavsett om man har fokus på redovisning, lön eller rådgivning.

Före detta finansminister Anders Borg hör till talarna under årets viktigaste träff för branschen: Srf dagen.

Ur programmet

Anders Borg: Läge, trender och framåtblick i näringslivet.

Utmärkelser till: Årets Auktoriserade Redovisningskonsult, Årets Auktoriserade Lönekonsult, Årets byrå/verksamhet.

Anna Bennich: Hållbart arbetsliv och stress.

Johan Schauman, Skatteverket: Förenkla din vardag.

Jan Olsson, Polisen: Penningtvätt och bedrägerier.

Srf konsulternas experter på scen: Tina Andskär, Lali Fjellström, Zennie Sjölund.

 

Anmäl dig här >>  (boka tidigt-rabatt till 31/1)

Aktuella artiklar
Annons
Annons
Annons
Annons