Arbetar vid: DINEK AB i Sjöbo.

År i yrket: 9.

Auktoriserad Redovisningskonsult: Hösten 2019.

Arbetar med: ”Allt från löpande redovisning och moms-/månadsavstämning till bokslut, årsredovisning, likviditetsplanering och annan verksamhetsrådgivning.”

En bra dag på jobbet: ”Då har man på något vis gjort skillnad och förstärkt relationen till en kund. Det kan vara allt från att ge ett råd som kan generera bättre lönsamhet till att vara med i uppstartsfasen av ett nytt företag. Det kan också vara att tillsammans lösa ett problem eller hitta effektivare rutiner för företagaren. Kan man dessutom bocka av alla punkter på dagens att göra-lista är det pricken över i:et.”

Kundprofiler: ”Rymmer hela spannet från mindre årskunder med enskild firma och ett fåtal timmars arbete i samband med deklaration, till större bolag med löpande arbete och rådgivning dagligen.”

Det gör jag inte om: ” Inget som slår mig på rak arm, men misstag och svårigheter innebär lärdomar. Oftast går man vidare klokare och en erfarenhet rikare.”

Så var mitt 2022: ” Året var väldigt kul och lärorikt då det bland annat var mitt första hela kalenderår som egenföretagare och byråledare.”

Ser fram emot 2023: ” Hoppas få möjlighet att fortsätta vår omväxlande tillvaro där jag dagligen har förmånen att vara ett värdefullt stöd gällande stort och smått för våra kunder i olika stadier av sin företagarresa. Jag hoppas också kunna fortsätta bygga erfarenheter, kunskap och relationer för att fortsätta utveckla vår byråverksamhet och mig själv som rådgivare.”

 

Vill du delta på Srf dagen den 15 mars? Eventet är fullbokat på plats, men du kan delta på distans (sista anmälningsdag 14 mars). Du bokar dig till Srf dagen på distans här >>