Annons
Utbildning

Nyhetsveckan nu ännu bättre

En av våra mest populära kurser, Nyhetsveckan, har under hösten genomförts på soliga Cypern. Det nya formatet med valbara kurspass slog väldigt väl ut.
Text: Tina Sjöström
Annons

Nyhetsveckan har under många år varit en av våra allra mest uppskattade kurser och en kurs som många gärna återkommer till. Till årets kurs gjordes formatet om så att vissa av kurspassen var valbara samt att lön introducerades som ett eget ämne. Vi har ställt frågan till några av årets deltagare om deras upplevelse av kursen som helhet och det nya formatet.


Mathias Abrahamsson och Peter Broman

Peter Broman, Peter Broman Redovisningstjänst AB, Lysekil

– Nyhetsveckan är verkligen anpassad för oss redovisningskonsulter, en i mina ögon mycket bra kurs. Jag har deltagit på den här kursen en gång tidigare, för tre år sedan, och det nya upplägget gav en bredare kurs. Jag uppskattar att det inte bara handlar om redovisningsfrågor utan även skatt och lön. Jag skulle nog kunna prata för alla som var med på kursen att just de valbara passen var mycket uppskattade. Att kursen får toppbetyg av mig beror också på själva kursorten. Det var ett bra boende och själva kurslokalen var perfekt, stor och luftig och med en bra ljudanläggning. Jag gillar också upplägget med ledig tid mitt på dagen så att man kan förena nytta ned nöje, det är avkopplande att kunna sola och bada en stund. Så min sammanfattning blir ett bra arrangemang och en toppenkurs som jag varmt kan rekommendera.

Mathias Abrahamsson, Sörmlandsgruppen Revision AB, Nacka.

– Jag är supernöjd med kursveckan. Jag har inte varit med på Nyhetsveckan tidigare och mina förväntningar överträffades. Vi är två på byrån som är auktoriserade och vi har nyligen blivit en Srf auktoriserad byrå så för mig var det värdefullt att träffa andra i branschen och byta erfarenheter. Jag tycker framför allt kombinationen av nyhetsfrågor och fördjupad kunskap i regelverken var det bästa. Jag gillar också möjligheten med valbara pass. Det här var även första gången jag var med på en kurs i utlandet och jag är positivt överraskad – nyttigt, kul och avkopplande på samma gång. Att vara ledig fyra timmar mitt på dagen gav möjlighet att skapa nya kontakter och så klart passa på att sola och bada. Jag kan absolut rekommendera den här kursen till andra. Jag kommer förmodligen att delta på denna kurs någon mer gång framöver.

Aktuella artiklar
Annons
Annons
Annons